Advocaat in Advisering en Geschillenbeslechting

Kantoor

Algemeen

WestLegal is gespecialiseerd in contractenrecht, (bestuurders)aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en procesrecht (zie ook rechtsgebieden).

Cliënten

WestLegal treedt op voor de zakelijke markt en voor individuen maar is ook als interim advocaat of jurist inzetbaar.

Duurzame relatie

WestLegal streeft naar een duurzame relatie met de cliënt. Dat werkt nu eenmaal goed. Bekendheid met elkaars organisatie, werkwijze en visie zorgt voor een efficiënte samenwerking waarin snel en proactief gehandeld kan worden.

Netwerk

De juridische vraagstukken die op uw pad komen kunnen veelzijdig zijn. WestLegal beschikt daarom over een uitgebreid netwerk van advocaten, notarissen en fiscalisten die in overleg met u kunnen worden ingezet voor rechtsgebieden die het eigen werkgebied overstijgen. Zo waarborgt WestLegal dat u op alle rechtsgebieden van deskundig advies wordt voorzien.

Tarieven

WestLegal maakt graag vooraf duidelijke afspraken met u over de te verwachten kosten zodat u weet waar u aan toe bent. WestLegal werkt in beginsel op basis van uurtarieven. Uiteraard is het ook mogelijk om tariefafspraken te maken voor bepaalde, vooraf besproken diensten.

Duurzaamheid

In het huidige tijdperk is papier niet steeds meer nodig. WestLegal maakt dan ook zoveel mogelijk gebruik van digitale communicatie en verstrekt informatie, advies, declaraties en overige gegevens in beginsel op digitale wijze.

© Copyright 2023 - West Legal